Få overblik og indsigt i din sikker e-mail trafik

DPG Kundeportalen giver dig hurtigt overblik og indsigt i dit e-mailflow – både live og historisk. Dashboard for indgående og udgående trafik viser din samlede mailtrafik, fordelt over tid og med hvilken forsendelsesmetode beskeden er sendt eller modtaget med.

Alle e-mails logges i realtid og relevante informationer kan ses i portalen i op til 90 dage. Derefter slettes mailen. Du administrerer selv brugere af portalen og opsætter rettigheder og notifikationer for den enkelte.

Dashboard på ind- og udgående mailtrafik

Fuldt overblik og indsigt i din totale mailtrafik sorteret på dag, uge, måned og år samt hvilke forsendelsesmetoder din e-mailtrafik leveres med, fx tunnel mail, digital post (NgDP) eller sikkermail via DPG SikkerPost.

Overvågning af live mailflow

Adgang til 90 dages søgbar log og live mailflow med mulighed for fx at fejlsøge eller hente dokumentation for mailforsendelser.

Kun tid, data, afsender/modtager samt emnefelt på e-mailen vil være læsbart.

Brugeradministration

Mulighed for at tilføje og fjerne tekniske- og administrativebrugere, tildele rettigheder samt opsætning af e-mail og SMS notifikationer.

Brugeradministrationen er direkte synkroniseret med dit eget Azure AD hvilket betyder, at fjernes en bruger i dit AD, slettes brugeren automatisk i DPG Portalen.

Spørgsmål & Svar

Mail loggen gemmes i 90 dage, og du kan derfor søge og genfinde maildata der er op til 90 dage gammel.

Standard gemmes maildata i 90 dage, herefter slettes de.
Har du behov for at logge maildata udover de 90 dage, så kontakt vores salgsafdeling og hør nærmere om muligheder og tilbud.

salg@sikker-post.dk

Kundeportalen er henvendt de tekniske ansvarlige, typisk de mailansvarlige i en organisation.

Som kunde vedligeholder du selv dine brugeres adgang. Du kan i portalen fjerne og tilføje brugere samt opsætte rettigheder og notifikationer for den enkelte bruger.

Der kan oprettes op til 10 brugere på portalen.

Du ønsker sikre e-mails og Digital Post uden bøvl.
Vi hjælper dig.

Kontakt os via formularen her.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at Timengo DPG må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte Timengo DPG og/eller klage i vores persondatapolitik.