Få viden om sikker post

Den nye postlov – hvad betyder det for dine brevforsendelser?

1. januar 2024 trådte den nye postlov i kraft, hvilket bl.a. betyder at PostNord ikke længere er forpligtet til at levere post til alle borgere i Danmark. Her er hvad du skal vide, hvis du fortsat vil kommunikere effektivt med dine kunder.

LÆS ARTIKLEN

Hent e-bog og bliv klog på kryptering

Hent e-bog og bliv klog på de forskellige krypteringsformer

I 2018 trådte persondataloven i kraft, som kræver, at du skal sende personfølsomme oplysninger beskyttet/krypteret på fx e-mail. Krypteringsformer som S/MIME, OME, Tunnelmail og TLS kan virke som volapyk. Frygt ikke, vi har forklaret dem her.

GÅ TIL E-BOGEN

Hvornår skal du som HR-chef sende e-mails krypteret og hvornår er det okay bare at sende som en almindelig e-mail

Hvornår skal HR-chefen sende sikker mail?

I HR ligger der opgaver inden for bl.a. ansættelses-forhold og rekruttering – fx dokumenter med CPR-numre, CV, straffeattester m.m. Hvornår skal HR-chefen sende e-mails krypteret og hvornår er det okay bare at sende som en almindelig e-mail?

LÆS ARTIKLEN

HR, Marketing, Jura og Økonomi modtager og behandler hver dag både persondata og personfølsomme oplysninger

SikkerPost i hele organisationen

SikkerPost-løsning er det ikke en opgave for IT? Nej, det er faktisk noget flere afdelinger i din virksomhed bør tage stilling til. HR, Marketing, Jura og Økonomi modtager og behandler hver dag både persondata og personfølsomme oplysninger.

LÆS ARTIKLEN

Blander du også tit personhenført og personfølsom data sammen, bare rolig vi har lavet en guide til dig, hvor du lære at genkende forskellen og hvilke typer data du skal sende krypteret

Personhenført vs personfølsom data

Blander du også tit de to udtryk sammen, bare rolig vi har lavet en guide til dig, hvor du lære at genkende forskellen og hvilke typer data du skal sende krypteret.

LÆS ARTIKLEN

Kend de fire krypteringsformer

Har du hørt om de fire krypteringsformer S/MIME, Tunnelmail, TLS og OME? Hvis ikke, så få en kort introduktion til dem her og hvad de bruges til.

LÆS ARTIKLEN