Integrer mit.dk med Sikker Post

Sikker, digital og dialogbaseret kommunikation med kunder og borgere – direkte fra din Outlook

Med mit.dk gør du den digitale dialog og interaktion med kunder og borgere enkel og sikker for alle. Dine modtagere kan se og svare på beskeder, betale, underskrive og booke aftaler og meget mere. Og for dig som afsender betyder det effektiviserede arbejdsprocesser og understøttelse af det nye digitale post-format – direkte fra din DPG Sikker Post løsning.

Få mit.dk kommunikation integreret i din DPG Sikker Post løsning

Timengo DPG samarbejder med mit.dk og derfor, kan vi tilbyde løsningen som en integreret del af vores DPG Sikker Post løsning. Det betyder, at du både kan sende signeret og krypteret mail og CPR/CVR valideret digital post – i en og samme løsning.

Vi håndterer oprettelsen af din virksomhed som afsender i mit.dk samt den nødvendige opsætning og konfiguration i dit mail-miljø, så du sikkert og effektivt kan sende fortrolig information til enhver borger og virksomhed i Danmark.

Kom nemt og hurtigt i gang – hør mere om mulighederne

Fordele med mit.dk integration

Digitaliseret kundedialog

Gør det nemt for kunder og borgere at læse og reagere på beskeder. mit.dk skaber digital og dialogbaseret kommunikation direkte fra beskeden.

Indhent underskrifter

Gør det let for kunder og borgere at underskrive aftaler, kontrakter og andre dokumenter digitalt – uden at printe, scanne og videresende.

Via e-Boks og SikkerPost, kan du effektivisere dine processer og levere en bedre service og kortere ekspeditionstid ud mod dine kunder

Giv en god kundeoplevelse

Gør det nemt for kunder og borgere at booke, betale, udfylde formularer, underskrive og chatte – direkte fra beskeden.

Med SikkerPost e-boks kan du reducere tunge manuelle processer og forkorte tiden ud til dine kunder

Effektive arbejdsgange

mit.dk effektiviserer og digitaliserer arbejdsgange og reducerer tunge manuelle processer. Det giver bedere service til kunder og borgere.

Brug det nye MeMo format

mit.dk er baseret på MeMo. MeMo afløser den PDF-baserede digitale post og er fra slutningen af 2023 standarden for digital post fra myndigheder.

Med e-Boks slipper du for praktisk håndtering af dine forsendelser

Besparelser

Med mit.dk erstatter du dyr, manuel dokumenthåndtering. Det reducerer tidsforbrug og udgifter til papir og porto, hvilket giver besparelser.

mit.dk indgår aftale med Timengo DPG om DPG Sikker Post løsningen

Timengo DPG – Sikker Post indleder samarbejde med mit.dk. Det betyder at alle brugere af DPG Sikker Post nu får mulighed for at sende digital post til borgere og virksomheder via mit.dk

Med samarbejdet styrker Timengo DPG – Sikker Post sin position som løsningen, der stiller alle digitale kommunikationskanaler til rådighed på tværs af sikker og digital post – i én og samme løsning.

Klar til at høre mere om mit.dk?

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes og drøfte mine muligheder med SikkerPost og mit.dk integration.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at Timengo DPG må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte Timengo DPG og/eller klage i vores persondatapolitik.