Send, modtag og håndter offentlig Digital Post

Uanset om du er en privat virksomhed, offentlig organisation eller myndighed hjælper DPG med at håndtere og behandle digital kommunikation direkte i Outlook.

Løsningen fungerer som modtager- og afsendersystem op imod Danmarks fællesoffentlige digitale postløsning – Digital Post.

Det betyder, at du både kan modtage, distribuere og afsende Digital Post til det offentlige, direkte via din velkendte Outlook. Det giver sikker, tryg og effektiv digital kommunikation med det offentlige.

Sikkerhed

Krypteret og verificeret kommunikation, der sikrer følsom data.

Tryghed

Få en tillidsfuld kommunikationskanal og vis, at du tager fortrolighed alvorligt.

Effektivitet

Slip for manuelle og tunge arbejdsgange og spar tid, penge og ressourcer.

Kom godt i gang med Digital Post – hør mere om mulighederne

Digital Post – er også for private virksomheder

Digital Post forbindes ofte med det offentlige, men er i høj grad også relevant for private virksomheder.

Alle virksomheder kommunikerer med offentlige myndigheder i et eller andet omfang. Uanset om du har meget eller lidt at gøre med det offentlige, kan det systematiseres og automatiseres, så du sparer tid og bøvl.

Med DPG kan du integrere kommunikation via e-Boks og mit.dk direkte ind i virksomhedens egen Microsoft infrastruktur og dermed håndtere kommunikation med det offentlige via din egen Outlook klient.

DPG understøtter også Memo i Digital Post samtidigt med, at DPG løsningens Regelmotor giver dig mulighed for at sortere og distribuere kommunikationen direkte ud til afdelinger eller personer.

Lad DPG hjælpe dig med at håndtere din offentlige digitale kommunikation og opnå bl.a.:

  • tryghed, fordi du ikke misser fx indkaldelser, deadlines o.lign.
  • besparelser, fordi du ikke skal bruge en masse tid på logins på virk osv.
  • effektivitet, fordi det bliver meget nemmere og hurtigere at håndtere henvendelser.

Optimeret arbejdsgange med MeMo

MeMo i Digital Post er et “selfcontained” format med mulighed for, at berige en besked med struktureret data.

Data, egenskaber og attributter indlejres i selve beskeden og udskilles fra forretningsregler i Digital Post.

Det betyder, at det er lettere at sortere og distribuere beskeder i egen infrastruktur og uafhængigt af infrastrukturen – fx via DPG Regelmotor.

DPG Regelmotor – central fordeling af indgående Digital Post

DPG regelmotor er en komponent i DPG løsningen, der gør det muligt effektivt, at distribuere indgående Digital Post i organisationens egen infrastruktur.

Fordelingen sker på baggrund af regler, der reagerer på MeMo, emner, indhold i dokumenter m.m. og fordeler meddelelser effektivt og præcist i din infrastruktur – fx til en sagssystem-postkasse eller specifik funktion/person i virksomheden.

DPG Regelmotor giver også mulighed for at konfigurere avancerede undtagelser i regler via regular expressions (regex, regexp).

Det betyder nemmere administration, effektiv sagsbehandling og en mere sikker håndtering af følsomt indhold.

Effektiv sagsbehandlingen med CPR/CVR validering

Timengo DPG har udviklet en integration til CPR-opslag via Datafordeleren, hvilket gør det enkelt at validere modtagerens navn, når der sendes til modtagere i Digital Post.

Ligeledes integrerer DPG løsningen til Erhvervsstyrelsens CVR-register, så du nemt kan finde virksomheder og offentlige myndigheder, der skal modtage Digital Post – både ved at søge på CVR eller virksomhedsnavn.

Outlook som du plejer – DPG gør det let at modtage og sende Digital Post fra Outlook

Med sit moderne design og understøttelse af Digital Post udvider DPG-løsningen dine muligheder, fra blot at sende sikker post direkte fra din Outlook til også at kunne håndtere og behandle offentlig Digital Post.

DPG Sikker Post understøtter og integrerer sig med Microsoft infrastruktur. Opsætning og konfiguration administreres direkte i standard Exchange/AD.

Det betyder i praksis, at brugeren, i sin velkendte Outlook, får tilgang til to yderligere ”send/modtag” funktioner. En til håndtering af sikker post og en til håndtering af Digital Post.

Anvend DPG til håndtering af Digital Post

Til dig, der allerede har DPG Sikker Post

Har du DPG Sikker Post og ønsker at anvende løsningen som dit modtager- og afsendersystem for offentlig Digital Post, så opret en sag her og vi hjælper dig godt i mål.

Til dig, der endnu ikke har en løsning

Har du endnu ikke en moderne løsning til sikker e-mail eller håndtering Digital Post, så kontakt os på telefon eller mail for en uforpligtende snak om mulighederne med DPG.

Tlf: 70 89 02 77

E-mail: salg@sikker-post.dk

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Jeg har behov for at håndtere Digital Post og DPG lyder til at være løsningen, der kan hjælpe mig.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at Timengo DPG må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte Timengo DPG og/eller klage i vores persondatapolitik.