Send sikkert med e-Boks integration

Sikker og effektiv digital kommunikation med kunder og borgere

Digital post hitter hos danskerne. Ifølge en undersøgelse foretaget af e-Boks foretrækker 95% af de adspurgte, at modtage post fra det offentlige eller private afsendere samlet i én postkasse som e-Boks.

Som afsender i e-Boks opnår du en sikker kommunikation direkte til dine kunders eller borgerens foretrukne digitale postkasse. Samtidig effektiviserer du omkostningstunge papirprocesser og arbejdsgange – uden at forringe dit serviceniveau.

Du kan sende alt fra lønsedler, kontrakter, indkaldelser til undersøgelser/operationer, div. opgørelser/oversigter og meget mere – altsammen CPR/CVR valideret. Du leverer blot uddata og e-Boks håndterer resten.

Hvad med e-Boks efter lanceringen af den nye offentlige digitale postløsning?

Som privat virksomhed kan du fortsat og uændret benytte e-Boks som afsendersystem. Er du offentlig organisation eller myndighed og anvender offentlig Digital Post, kan din post fortsat læses i e-Boks. e-Boks har indgået tilslutningsaftale om visning af offentlig post, hvilket betyder, at borgere fortsat kan læse post fra det offentlige i deres velkendte e-Boks.

Få e-Boks kommunikation integreret i din DPG Sikker Post løsning

Som e-Boks partner tilbyder Timengo DPG en afleveringsaftale til e-Boks som en integreret del af vores DPG Sikker Post løsning. Det betyder, at du både kan sende signeret og krypteret mail samt CPR/CVR valideret kommunikation via e-Boks – i en og samme løsning.

Vi håndterer oprettelsen af din virksomhed som afsender i e-Boks samt den nødvendige opsætning og konfiguration i dit mail-miljø, så du sikkert og effektivt kan sende fortrolig information til enhver borger og virksomhed i Danmark.

Fordele med e-Boks integration

Sikker digital dialog

En traditionel e-mail er ikke sikker, hverken hvad angår leverance eller indhold. Distribution af e-mail via e-Boks er din garanti for sikker og krypteret forsendelser, med mulighed for tovejskommunikation og kvittering for, at din modtager har modtaget dit indhold.

Effektivisering af arbejdsgange

At sende et traditionelt papirbrev er forbundet med en del manuelle processer og risikoen for, at din forsendelse aldrig når frem. e-Boks effektiviserer og digitaliserer arbejdsgange, hvilket reducerer tunge manuelle processer og forkorter tiden ud til dine kunder.

Besparelser på minimum 80%

Med e-Boks slipper du for praktisk håndtering af dine forsendelser. Du leverer uddata i et aftalt format og e-Boks erstatter dyr, manuel dokumenthåndtering og reducerer udgifter til papir og porto, hvilket giver besparelser på minimum 80% i forhold til fysiske forsendelser.

Skåner miljøet

Der bliver årligt sendt ca. 500 millioner dokumenter igennem e-Boks. Alene i 2018 gav brugen af e-Boks en miljøbesparelse på op imod 8.000 tons papir – baseret på to sider pr. distribution – svarende til 2,8 mia. liter vand og ca. 16.000 tons træ.

Digitaliseret tovejskommunikation

e-Boks giver ikke kun fordele for afsender. Dine modtagere kan ligeledes svare elektronisk på din henvendelse via e-Boks. Tovejskommunikation er ikke kun for offentlige virksomheder – private virksomheder kan efter samme princip hente store fordele.

Bedre service og kundeoplevelse

Service og den gode kundeoplevelse er et konkurrenceparameter og med digital kommunikation via e-Boks, kan du effektivisere dine processer og levere en bedre service og kortere ekspeditionstid ud mod dine kunder.

Sådan bruger virksomheder e-Boks

CASE: Sikker og hurtig adgang til vigtig information
Hos Gjensidige Forsikring har man taget et digitalt gearskifte og anvender nu e-Boks til hurtigt og sikkert, at dele vigtig velkomstinformation med deres forsikringskunder
.

LÆS MERE

CASE:  Bilejere slipper for bøvlet med papirarbejde
Jyske Finans har gjort privatleasing af biler endnu lettere, efter de har digitaliseret deres processer. Leasingaftalen sendes nu til underskrift i e-Boks.

LÆS MERE

Dialogbaseret kommunikation i e-Boks

Se hvordan du kan skabe to-vejs og dialogbaseret kommunikation med borgere og kunder via e-Boks.

Klar til at høre mere om e-Boks?

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes og drøfte mine muligheder med SikkerPost og e-Boks integration.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at Timengo DPG må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte Timengo DPG og/eller klage i vores persondatapolitik.