3 rigtig gode grunde til at vælge DPG Sikker Post

DPG SikkerPost har integration til e-boks

Ingen påvirkning af dit mailflow

DPG Sikker Post sameksisterer med jeres AV/Scan, firewalls og sikkerhedsløsninger. DPG berører først e-mails når de er modtaget i Exchange. Ingen data lagres hos os. Maksimal sikkerhed og 100% overholdelse af persondataforordningen.

Outlook integration

Integreret i dit Exchangemiljø

DPG Sikker Post løsningen er bygget til at arbejde fuldstændig gnidningsfrit sammen med hele dit Microsoft Exchangemiljø. Det betyder blandt andet, at dine brugere kan arbejde præcis som de plejer og at træning er helt unødvendigt.

SikkerPost er nemt at bruge

Outlook add-in der gør det nemt

En sikker og digital post-adressebog. I add-in’et er en nem adresse-validering samt mulighed for at indlæse hundredvis af modtageradresser i én arbejdsgang – Meget større effektivitet specielt til tunge brugere af sikker og digital post.

“DPG Sikker Post giver nøglerpersoner i virksomheden mulighed for at kryptere deres e-mails og kommunikation. Det er nødvendigt for at leve op til gældende GDPR krav”

Teknisk overblik

DPG SikkerPost har integration til e-boks

Systemkrav
Exchange Online eller 2010-2016 servere. Sikker SMTP/IMAP adgang til Exchange. Alle mail klienter med et from: felt. Outlook add-in: Outlook 2010-2016.

Understøtter alle platforme
Innovativt design sikrer, at I har frit valg i forhold til hvor I vil skrive e-mails. PC, Mac, Linux, tablets eller forskellige IT systemer, kan alle bruges som mail klienter til sikker post.

SikkerPost er sikkert at bruge

Certifikater og sikkerhed
NemID certifikater er beskyttet af flere lag sikkerhed, og passwords opbevares med streng adgangskontrol. Jeres certifikater er altid til rådighed for jer.

SikkerPost og de tekniske aspekter

Cloud eller dansk drift
Vi bruger sikker IMAP og SMTP til kommunikation med jeres Exchange server. DPG service kan køre i Azure, Dansk hosting eller jeres miljø. Vi tilbyder uendelig skalérbarhed og integrerer med Windows og Azure Log.

SikkerPost er sikkert at bruge

NemID standard certifikater
Vi kan anvende jeres virksomhedscertifikater til funktionspostkasser fra Nem-ID samt øvrige certifikater fra alternativ CA (certification authority). Få den løsning der passer til jeres behov og økonomi.

DPG SikkerPost har integration til e-boks

Indgår ikke i mailflow
DPG sameksisterer med jeres AV/Scan, firewalls og sikkerhedsløsninger. DPG berører først e-mails når de er modtaget i Exchange. Ingen data lagres hos os. Maksimal sikkerhed og 100% overholdelse af persondataforordningen.

Via e-Boks og SikkerPost, kan du effektivisere dine processer og levere en bedre service og kortere ekspeditionstid ud mod dine kunder

Software as a Service
Vi integrerer med jeres mailsystem via sikre og krypterede adgange og vi håndterer alt teknik, drift, overvågning, opdatering og support. Få sikker post uden ekstra IT kompleksitet.

Outlook integration

Hvad er en funktionspostkasse?
En funktionspostkasse er en fælles sikker postkasse. I kan have funktionspostkasser for hver enhed/afdeling/gruppe. Tal med os om jeres behov for funktionspostkasser.

Outlook integration

Outlook add-in
Sikker og digital post adressebog. Nem adresse validering samt mulighed for at indlæse hundredvis af modtageradresser på én gang – Bedre effektivitet til tunge brugere af sikker og digital post.

SikkerPost integreret i Outlook

Tunnelmail
Gør alt post til offentlige modtagere til sikker og krypteret post automatisk. Det betyder INGEN ændringer for brugerne, men I fjerner risiko for at følsomme oplysninger sendes ukrypteret ved en fejl.

Via e-Boks og SikkerPost, kan du effektivisere dine processer og levere en bedre service og kortere ekspeditionstid ud mod dine kunder

Automatisk tunnelmail opdatering
Tunnelmail listerne ændres konstant. Hos Timengo er vi selv med til at vedligeholde den danske liste og vores Managed Service sikrer at, I altid har en fuldt opdateret tunnel liste hver uge.

Sådan virker DPG Sikker Post