Hent DPG e-bogen om krypteringsformer 

Få en introduktion til de fire krypteringsformer S/MIME, Tunnelmail, TLS og OME

I 2018 hørte du måske første gang om, at personfølsomme oplysninger skulle beskyttes, når du sendte dem digitalt på fx e-mail. I dag er der flere standarder, du skal efterleve på det danske og internationale marked efter Databeskyttelsensloven trådte i kraft i maj 2018.

Det kan virke som en jungle med de nye krav. Hvornår skal du sende en e-mail almindeligt og hvornår skal den være krypteret.

Hent DPG e-bogen om krypteringsformer og få et overblik over de fire krypteringsformer, så du kan efterleve GDPR og overholde reglerne for transport af personfølsomme oplysninger.

Få styr på de forskellige krypteringsformer.
Hent vores e-bog her.

Hent e-bog og bliv klog på kryptering
    Ved download af ovenstående e-bog giver du samtykke til, at Timengo DPG må kontakte dig på telefon og e-mail med invitationer til events og ny viden vedr. sikker e-mail kommunikation.

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at Timengo DPG må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte Timengo DPG og/eller klage i vores persondatapolitik.