Som myndighed eller anden virksomhed, der er godkendt som offentlig afsender, har du mulighed for at opsætte et kombineret modtagersystem og et afsendersystem (tilslutningssystem).

Sådan gør du:

a)
Udfyld formularen her og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med de påkrævede tekniske oplysninger for at du kan logge ind i Digital Post Administrativ Adgang (https://admin.digitalpost.dk/) og oprette modtager- og afsendersystem.

b)
Når du har modtaget de påkrævede tekniske oplysninger, kan du gå videre med oprettelsen af tilslutningssystemet.
Når du er logget ind i Administrativ Adgang skal du gå til ”Systemtilslutning” og trykke på ”+ Opret system”:

c)
Vælg ”Opsæt systemet fra bunden” og udfyld som i eksemplet herunder. Afslut ved at trykke på ”Næste”:

d)
Du har modtaget tekniske oplysninger om IP adresse, end point samt kvitterings-end point til memo-meddelelser fra os, og dem skal du bruge nu. Angiv alle tre og afslut ved at trykke på ”Næste”:

e)
Vælg om du ønsker at aktivere modtager- og afsendersystemet nu eller på et senere valgt tidspunkt. Afslut ved at trykke på ”Næste”:

f)
Angiv kontaktoplysninger og afslut ved at trykke på ”Næste”:

g)
Du præsenteres for en opsummering. Afslut ved at trykke på ”Tilslut”:

h)
Du præsenteres nu for en bekræftelse på oprettelsen af tilslutningssystemet. Her skal du vælge ”Download systemindstillinger” hvorefter du skal downloade PDF filen med informationerne på tilslutningssystemet.

i)
Download Excel skabelonen og udfyld information om organisationens kontaktpunkter, hvilke af kontaktpunkterne I ønsker aktive i DPG løsningen, og hvilken sikker postkasse det enkelte kontaktpunkt skal kobles sammen med i DPG.

Download Excel skabelon her.

Du indsamler navn på alle dine kontaktpunkter i Administrativ Portal ved at gå til ”Kontaktstruktur” og vælge ”Eksporter kontaktstruktur”. Eksempel:

j)
PDF filen med dine systemindstillinger og det udfyldte Excel ark skal du sende retur til os i den åbne sag, så vi kan færdiggøre konfigurationen af DPG.

k)
Du modtager herefter en opdatering i sagen, når DPG konfigurationen er afsluttet.