Timengo DPG indgår partneraftale med Atea om DPG Sikker Post løsningen

Atea og Timengo DPG har indgået en aftale, der betyder at Atea’s kunder nu tilbydes, en fuldt dækkende platform til sikker digital kommunikation via email

De store opdateringer til Digital post og senest sikker post, har skabt stort behov for at få løsninger implementeret, der både udnytter de nye muligheder, og sikrer uhindret drift efter 31. oktober 2023. Med komplet dækning, på tværs af mit.dk, e-Boks digital post og sikker post, sikres kunderne adgang til alle de sikre digitale platforme der findes på det danske marked.

Johnny Kjærgaard Larsen, Direktør for software salg i Atea Danmark, udtaler om samarbejdet:
”En klar ambition for Atea er at tilbyde de bedste markedsrelevante løsninger til vores kunder. De nye platforme til digital Post og Sikker post, stiller nye krav til løsninger hos mange af vores kunder, og derfor er vi rigtig glade for, aftalen med Timengo DPG. Løsningen lever op til alle de krav, der er på tværs af offentlige og private virksomheder og vi ser frem til at kunne imødekomme kundernes behov sammen med Timengo DPG.

Martin Lundsgaard, Timengo DPG siger om samarbejdet:
Vores mission i Timengo DPG er at levere 100% sikker kommunikation fra Microsoft miljøer til Danmarks sikre digitale infrastruktur. Med Atea, som partner, kommer Timengo DPG bredere ud på tværs af den offentlige og private sektor, netop nu hvor, Digital Post 3 og OCES3 har accelereret behovet for en let anvendelig og komplet løsning.”.

Om Atea:
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1.500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001.

Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. www.atea.dk

Om Timengo DPG:
Timengo DPG er danskejet og blev etableret i 2011 og er i dag en af Danmarks førende leverandører af digital post i Danmark. Vi driver sikker digital post for både private og offentlige virksomheder, og håndterer årligt millioner af sikre mails og meddelelser. Vores vision er at gøre det nemt og tilgængeligt for brugere at sende digital post sikkert i Outlook. Vi understøtter digitaliseringspotentialet i private virksomheder og offentlige organisationer ved at integrere sikker post, Digital Post – og nu mit.dk ind i deres Microsoft platform. www.sikker-post.dk

Pressekontakt:
Martin Lundsgaard
Partner & CTO
Mobil +45 20 90 21 22
mlu@timengo.com