mit.dk indgår aftale med Timengo DPG om DPG Sikker Post løsningen

 

 

400 virksomheder og offentlige myndigheder får nu adgang til at sende og modtage digital post i mit.dk med Timengo DPGs Sikker Post løsning.

 

 

Aftalen betyder, at kunder der i dag allerede bruger DPG Sikker Post med et slag får mulighed for at sende digital post til borgere og virksomheder til en meget konkurrencedygtig pris igennem mit.dk.

Med aftalen bliver det muligt for kunder både at sende enkelte eller større forsendelser af digital post til mit.dk, da Timengo DPGs Sikker Post løsning gør digital kommunikation sikker via enten krypteret, signeret e-mail eller som digital post direkte fra Microsoft Outlook. Kunder kan dermed sende signeret og krypteret e-mail samt CPR/CVR valideret kommunikation til mit.dk fra samme løsning. Det sparer både tid og arbejdsgange, samtidigt med kunderne får adgang til alle de funktioner der ligger i mit.dk som f.eks. betaling af regninger med et enkelt klik fra både mobilen og web-klienten.

Thomas Demant, Partner i Netcompany udtaler om samarbejdet:
”En klar ambition for mit.dk er at tilbyde virksomheder, uanset størrelse, adgang til sikker kommunikation til deres kunder og digitale services samtidig med at det er nemt, enkelt og til en meget lav omkostning. Derfor er vi glade for, at aftalen med Timengo DPG der giver en lang række virksomheder adgang til at anvende mit.dk, og de mange muligheder der ligger i mit.dk platformen”.

Martin Lundsgaard, Timengo DPG siger om samarbejdet:
Vores mission i DPG er at levere 100% sikker kommunikation fra Microsoft miljøer til Danmarks sikre digitale infrastruktur. Med integrationen af mit.dk, kan vi nu tilbyde alle danske kanaler for sikker kommunikation, og gør det nemt for alle typer virksomheder at udnytte mulighederne med mit.dk ”.

Om mit.dk:
Med mit.dk får virksomheder og organisationer adgang til en ny og moderne digital platform, som gør dialogen mellem virksomheder, sundhedsvæsen, organisationer og borgere levende og let. mit.dk er en åben og fleksibel platform, som arbejder sømløst sammen med selvbetjeningsuniverser og samler digital post på tværs af det offentlige og det private – så brugeroplevelsen løftes til nye højder. www.mit.dk

Om Timengo DPG:
Timengo DPG er danskejet og blev etableret i 2011 og er i dag en af Danmarks førende leverandører af digital post i Danmark. Vi driver sikker digital post for både private og offentlige virksomheder, og håndterer årligt millioner af sikre mails og meddelelser. Vores vision er at gøre det nemt og tilgængeligt for brugere at sende digital post sikkert i Outlook. Vi understøtter digitaliseringspotentialet i private virksomheder og offentlige organisationer ved at integrere sikker post, Digital Post – og nu mit.dk ind i deres Microsoft platform. www.sikker-post.dk

Pressekontakt:
Martin Lundsgaard
Partner & CTO
Mobil +45 20 90 21 22
mlu@timengo.com