Som fagforening eller medlemsorganisation behandler du mange typer af persondata og fortrolige oplysninger om jeres medlemmer, fx navn, adresse, telefonnummer, e-mail, CPR-nummer, faglig tilhørsforhold, løn, arbejdsforhold, sygdom, konflikter, osv.

Disse oplysninger er nødvendige for at kunne yde den gode service, rådgivning, støtte og repræsentation til jeres medlemmer. Men disse oplysninger er også følsomme og værdifulde, og derfor er de udsat for forskellige risici i forbindelse med digital kommunikation som fx udveksling via e-mail.

Og konsekvensen, af ikke at have styr på sikkerheden omkring medlemmers fortrolige oplysninger, kan koste dyrt, både juridisk, økonomisk og omdømmemæssigt.

Sikker digital kommunikation og optimeret sagsbehandling giver tryghed og god medlemsservice

Sikker e-mail og Digital Post i én løsning

Med DPG Sikker Post kan du kommunikere enkelt og sikkert via krypteret, signeret e-mail og digital post.

Udover traditionel sikker post integrerer DPG også til e-Boks, mit.dk og dansk Digital Post og 100% integreret med Outlook og din Microsoft infrastruktur.

Det betyder at sagsbehandlere og andre i organisationen, der håndterer følsom data kan sende beskeder og fortrolig data direkte fra deres Outlook.

Gode kundeoplevelser og smidig sagsbehandling

Med integration til e-Boks, mit.dk gør du det let for dine medlemmer at læse og reagere på beskeder og skabe digital og dialogbaseret kommunikation.

Og den indbyggede regelmotor i DPG gør det effektivt, at distribuere indgående Digital Post i jeres egen infrastruktur.

Det betyder nemmere administration, effektiv sagsbehandling og en mere sikker håndtering af følsomt indhold og samlet set en bedere service over for jeres medlemmer.

Udfordringen
Som fagforening eller medlemsorganisation har du et stort ansvar for at beskytte dine medlemmers personfølsomme data. Oplysninger, der er nødvendige for at kunne yde en effektiv service og sagsbehandling, men samtidigt er udsat for en række IT-sikkerhedsmæssige risici.

Løsningen
DPG Sikker Post er en moderne og brugervenlig digital postløsning, der sikkert leverer dine e-mails og digitale post til rette modtager. Løsningen integreres direkte ind i din eksisterende Microsoft infrastruktur og overholder GDPR, danske og europæiske standarder for sikker Digital Post.

Fordele
DPG giver sikkerhed for, at jeres sagsbehandlere enkelt, effektivt og direkte fra deres Outlook, altid sender sikkert enten via e-mail eller digital post. Det giver tryghed både hos medlemmer og medarbejdere, for effektiv sagsbehandling og ansvarlig håndtering af medlemsdata.

Jeg vil gerne kontaktes for en uforpligtende snak om DPG

    Ved at indsende denne formular giver du samtykke til, at Timengo DPG må behandle de personoplysninger, du har indtastet for at kunne håndtere din henvendelse. Læs mere om dine rettigheder, samt hvordan du kan kontakte Timengo DPG og/eller klage i vores persondatapolitik.

Tryg, sikker og effektiv digital kommunikation med dine medlemmer

Vi hjælper blandt andre…

DPG Sikker Post

Sikkerhed

Overholdelse af GDPR, standarder for sikker Digital Post og revideret efter ISAE 3402 & 3000, beskytter dine data effektivt

Tryghed

Kvitteret og CVR/CPR valideret kommunikation sikrer, at dine beskeder altid kommer frem til rette modtager

Effektivitet

Integration til Digital Post, e-Boks, mit.dk og regelbaseret distribution af post, effektiviserer dine arbejdsgange

Sikker digital kommunikation med tid til dine medlemmer?